Лидерът на политическата формация Републиканци за България Цветан Цветанов и бивш член

...
Лидерът на политическата формация Републиканци за България Цветан Цветанов и бивш член
Коментари Харесай

Присламчващият се: По места Цветан Цветанов подкрепя ПП/ДБ, с условие и без коалиция

Лидерът на политическата групировка " Републиканци за България "  Цветан Цветанов и някогашен член на Политическа партия ГЕРБ, декларира поддръжка на ПП/ДБ, само че частична и по места, където разговорът е добър. За това той и ще приканва на идните на 2 април предварителни избори, Политическа партия " Републиканци за България " да поддържат по места претендентите на обединението. " Републиканци за България " няма директно да взе участие във вота.

Припомняме, че дълги години Цветан Цветанов бе апетитен като дясната ръка на Бойко Борисов, само че напусна партията в разгара на абсурда Апартаментгейт. След това основа лична политическа групировка.

От Шумен, Цветан Цветанов напомня, че и на предходните избори са изразили подкрепа за ПП " Демократична България " и Политическа партия " Продължаваме промяната ", защото търсят алтернатива на ГЕРБ.

Според Цветанов би трябвало да има прилив на енергия в обединяването на Политическа партия и Демократична България. Той изрази вяра, коалицията ПП/ДБ да образува устойчиво държавно управление. Надява се, че обединението Политическа партия - Демократична България ще завоюва над 90 места в идващия парламент, с цел да успее да се опълчи на така наречен хартиена коалиция.

Формацията " Републиканци за България " ще концентрира напъните си за идните локални избори и стартира подготовката си за тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР